Assalamualaikum. Jawablahh. HAHA XD
Cuba teka, Cuba teka. Raya ni kita pakai baju  raya apa? Wooo woo kita pakai warrrrna... teetttt. Violet. Tahun ni tak raya pun tak apa. Sebab peperangan PMR semakin tiba, but akhir tahun memang shopping sakan makan lah. :-P  kay now errr nak cerita pasal crush...

Macam yang anda tahu now kita sudah pindah sch ohh, nak lupakan dia punya pasal aku minat semua orang randomly. But tak pernah lebih seminggu, Yaa seriously. Entah, takut sakit lagi. Then tak boleh balance kan emosi then akan menjejaskan PMR. Once Day, I dont why bila kita pandang dia, dia akan... akan... pendek cerita eye contact connecting. Yaa he is quite babyface. Then... kita pun TERsuka dia, TER eh. Bukan nak sengaja suka dia. Dia comel sangat, susah ah comel sangat -.- Kang orang kata high taste pulak lepastuh kena rampas or kena game.  Memang pedih ah. Then then kite dengar dia suka membe kita. Hati kite pun terpunah. Tuh ah cerita dia. :-(  sedih gila kentang

Yeah esok jumpa dia ^O^ lalala saya seronok , rasa nak lompat bintang ^.^
Aku Rindu blog aku ni :') dah lah bersepah macam tongkang pecah, Nak tahu cerita latest tak? Hidup aku sangat membosankan sekarang, rasa macam terikat sangat. Then result satare 1 ni hampehh gila. Math aku down habis. Menangis aku -.- Then kat sekolah aku tak banyak cakap just benda penting je aku keluarkan dari mulut aku. Yang banyak aku buat kat sch usyar orang je. Isnin ni ada lisan Bahasa Malaysia. Malas gila weh, aku dah start bosan present kat depan. Ahad ni ayah cakap ayah balik, err aku nak sangat tukar battery phone, rindu gila phone lama. Okay harini SuperWoman AKA Chera Hellmy *ahakss sangat bosan. Then aku terasa meluat akan something. Weh kawan, aku tahu kau lawa. Errr lawa ke? -.- But takyah nak rosak kan hati anak orang, sangat tak patut. Once kau buat macam tuh , 10 kali orang repeat benda yang sama. HAHA -.- tak guna aku tulis kat blog pasal kau, kau bukan baca pun.
        Lately aku try dekat kan diri dengan Allah. ;') rasa lega sikit. Ingatlah Tuhan 24hours. Ini bukan untuk korang je, ini untuk aku. Trylah solat penuh at least, terutama solat subuh and isyak.Solat subuh just dua rakaat je, Lepas mandi terus solat, tak susahkan? Then Isyak lepas azan terus solat. Kang kalau lambat-lambat kang ngantuk. Then bila free or sebelum tidur try ahh berzikir or selawat sekerap mungkin. Tak rugi pun. Dapat pahala bergunung-ganang lagi.HAHA first time aku ceramah dekat blog. Apasalah nya kan? daripada aku mengutuk orang tak tentu hala.
     
THE END

My way

Yesterday, my house got flooded. Thats was my first experience with banjir. Maklumlah rumah nenek tepi sungai. Then kelamkabut macam lipas angkat barang naik atas. Barang bukan cikai cikai, katil spring semua angkat memang sakit ah pinggangkan. Nenek aku cakap aku kemaruk dengan banjir because aku bergambar dengan banjir sambil senyum girang. Then nenek suruh buat cikodok. Lepas tuh makan Cikodok kat tangga, memang rasa macam berkelah tepi sungai ah. Then today I absent. Sch pun memang takde ada student. Then a week before, my lovely grandpa passed away. Okay, moment awkward nenek aku bila atok dah takde. Then kat sekolah nampak Mr Crush. then yesterday I told the whole bout Mr Crush that i know kat my nenek. Then nenek kata berkawan bole but jangan nak bercinta. Err, No Coment.

      Start monday till wednesday my sch had exam. Paper Math jawab separuh je because aku melanguk sana sini. orang lain dah jawab 3 muka surat, aku tak jawab langsung. Please give a big laugh at me --'. Then history paper almost semua aku hentam. HAHAHA XD. If my uncle ask about math paper. I'd strong reason. You wanna know? HAHA okay " masa tidak mencukupi " Then 9 days left for wish ... Okay enough I cant continue. Then next week we've shit holliday. I hate holiday. Then I dont know whether I have to back Rawang or not. Dont ever fikir aku lupa kawan lah. Aku tak pernah lupa monyet-monyet kesayangan aku kat sana. Just a lil bit errr busy. Herm tengok lah. Phone lama aku :'( sangat rinduu oh. Bernyawalah balik wahai telefon. Even that phone is not touch screen, qwerty button enough for me exspecially when text my crush, memang layan babe!

       Suddenly, aku sedih :'/  This is ain't good feeling, mom what can I do now? rasa susah hati sangat about this same thing. Malas nak cerita moment 2011 yang tak terubat. Cerita yang aku dah ludah berjuta-juta kali kat blog ni. God please help me :'( buntu laa. Okay 1 2 3 ... I cant remove You from my worst life bitch! Argh! Im gonna be hulk! Yuckss tak nak ahh hulk warna hijau -.- nanti macam toyol. Okay raksasa selain hulk la. I hope the next one will not make me like this. Infact, gonna change my life to a better way.