C L A S H dengan kau ta menjejas kan kehidupan harian aku

aku clash dengan kau sebab alasan yang tak kukuh,

jangan fikir aku ta de perasaaan sayang :)

jangan buat aku jadi kambing hitam sayang :)

memang aku ta suke buat cari kasar , tapi aku ada care halus na buat mcm tuh kat kau balik SI JANTAN!

okay honestly, ta de la sakit hati mane :-3 sebab aku cpl dgn kau ats dasar aku na lupe kan yang lame, but aku gagal, aku memg ta bole lupe kan dye. even aku cakap aku da ta sayang dye. HAHA tuh semua menipu -.- perasaan aku kat dye siket ta berubah mcm dlu.

time aku dgn kau, aku PAKSA diri aku untuk sayang kau, sampai aku rasa apa yg aku sent text kat kau menggelikan. -.- sebb aku pakse diri aku. but aku ta menafikan yang aku ada sedikit perasaan sayang kat kau, tapii itu cerite lama. kau mesti fikir aku ni bodoh kan sebab aku ta menentang balik. kau mesti fikir aku ta de perasaan kan ? HAHAR memag silap besa la. what you do around come around la kan. nak tak nak. terima la akibat balik. :) tapi thakyou da teman kan aku 4 hari kan? aku hargai sayang. walaupun kejap tapi luke kat hati aku da terubat, kat sch bole kan kau buat muke ta besalah? HAHA muke aku pulak ? sumpah aku bole ketawe gila babi depan kau. sampai bila kau na buat mcm tuh kat perempuan? sampai kau kena balik, baru na insaf? HAHA hey laki jangan na EGO sangat ye? tak kemana ego korang, tapi bila aku tengok muke kau penuh dgn perasaan sabar. aku malas na maki-2. sebab tuh bukan cari aku na balas dendam. aku ada akal buat kau menangis balik. wait anda see ye sayang ;)