hey, hey, hey,








okay actually malam tadi bosan , HIHI then on skype, ni la sekor monyet yg aku dapat snap. HAHAHA budak ni gedik na kena lempang. atotototo sabar je la aiiii. then aku ada skype dgn DENIAL FAIZ. weh budak TY da dgr prob aku and TY for advicement kau#matang jugak kan kau ni. HAHA bule tahan jugak kan kau budak. baik jugak kau ") HAHAHA dalam around 3 jam jugak kammi  skype. perghhh lama gila. HAHHA mcm-2 problem share dgn budak tuh. HAHA caring jugak kau kan? HAHAH <3 weh boy, nyanyi dengan aku pun malu-2. sape je pun, aku jee kan? HAHAHA bukan na nyanyi sama ohh :P itu punn malu. HAHAR eh sedap ta voice aku? HAHAH barai kan? da tahu barai diam -.- HAHAH okay this what we call friend are. bila ada prob sharing. HAHAR terharu ada orang caring sama kite HIHI. jadi gila pun ada borak sama kau budak :P. HAHA but kelaka laaa. HAHAHA then budak nie da penat na tido. ye la mana ta nya. da pukul 3.30 am kan? then AMY*lelaki skype pulak. wahhhh lagi stylo dye bawak membe dye sume skype dgn aku. menyanyi la. apela. sporting kan? HAHAHA bagus betull laaa :) tapi kejap je. sebab mata aku da bengkak. -.- HAHA #KBAI