KAU SELALU BUAT AKU SEJUK



ehh kenape eh? bila aku ada prob dgn die, kau selalu kat sebelah aku. kau sejukkan aku ;). HAHA sometime terharu dohh. ishh time lupa kan yang lama kan? HAHA kau jadi pengganti dye? apa macam? HAHAR jokeee. but swear kau memang selalu sejuk kan hati aku. aku tenang gila kau text aku. kau advice aku mcm-2. sayang kau ohh. err at the same day aku lupa orang dan jumpe yang baru :) HAHAR. okay now, rindu kau :O mygoshh aku suda sayang kau. esok buka sama-2 eh sayang?  KFC? belanje ye? tadi da janji kan kan? mungkir janji sepak kau! HAHA ehh but aku na couple yang kekal sampai kawin! >.< na sehidup semati. malas na couple clash couple clash ni. ehhh kau minat spideman? jangan la sama dgn monyet tuh. HEHE kau suka SUPERMAN? kau mmemang pandai jage hati aku superman! HIHI tah la . jadi gila aku , #kbailoveyaa HIKHOKK mule la gedik datang