okay benda pergi akan terus pergi



dear blog. sorry da ter-OFF kan blog harituh. HAHA time tuh tgh bodoh kejap :)
hey i miss my blog. okay blog ni je tempat aku mengadu. aku sure bila aku ngadu kat blog ni. blog ni takkan khianat aku punya. kan MR.blog? dye la pakwe aku yang akan dengar cerite aku 24 hours XD. eh fiq aku on balik blogg HIHI ta serik memg mcm ni kan? HAHA tak bole la hidup tanpa blog ni :) okay semua entri sebelum ni aku da lupakan. :) YES! go chera! go chera! chera budak tabah :D HAHAH ngeh? nape harini happy sangat? sampai ta bule tidur :-3 bila da update blog ni rasa lega je. HIHI. hey MR.blog jangan curang tahu :) nanti lempang laju-2. OKAY, hari semakin dah nak raya. dress?handbag?high heels?shawl? semua tuh belum beli. atoto. bajet shooping tahun ni. comfirm punya ta sampai RM500 :-/. ishh, chera bersyukur je apa yang ada.HIHI raya kite na kumpul duit banyak-banyak. kena na buad banglo.#HAHAR da start merepek. okay. sape na skype dgn aku? lailailailai silakannn. tgh bosan nih :) *kbai OFF sambil tersengihh