SAYA JATUH CINTA LAGI

elokk sangat lah tuh, sorang pergi. sorang datang :)
ILOVEYOUUUUU :) swear
okay kali ni no word " CURANG " bagi saya dan awak jugak.
tolong jangan tinggal kan saya awak! tolong stay sebelah saya sampai bila-bila pun. TOLONG!
kite tak nak kehilangan la si pelengkap hidup! awak jangan buat janji manis bule tak. err terasa FOBIA pun ada na jatuh cinta. but saya suda terlanjur cinta kat awak. kite takut awak tggl kan kite mcm awak tggl kan kawan kite dulu. kite begging kalau bila kite na sampai bila-2 dgn awak. kite tak nak terluka! tak nak berdarah lagi wak! bila da luka ,darah tuh takkan berhenti melainkan ada pegganti lain. okay sayang awak seketat mungkin! ehh adakah awak akan layan saya mcm awak layan ex awak yg dulu? eh jangan buang saya mcm awak buang kawan saya. begging gila. err . okay saya cuba cinta awak sedalam mungkin ;)

I LOVE YOU SO MUCH !