SPIDERGIRL come!


actually pic ni dah lama. mask ni adik aku punya. benda terjumpe sewaktu aku syok-2 main barang cosmo world adik aku. HAHA best jadi budak kecikk balik. HAHA time ni tgh ganti puase penat tahu. so tade keje main la kejap. bila tengok gamba ni teringt someone. :-l ingat lagi dye cakap "sumpah best jadi spiderman" sebab dye na terbang. can i fly with you?. can i be your spiderlady? herm na nangis aku. Ya Allah lembik nya aku. CHERA TRY TENANG! jangan ikutt emosi kau tuh kay?! ouch SHIT. hermm sekelip mata bule jadi mcm-2 kan? happy tuh datang sesaat due je. tapi merana tuh ta bole hilang, yaa life kan? mesti ada pahit and manis. tapi asal aku dapat rasa pahit je? hermm aku redha, aku pasrah dan aku tawakkal :")  Okay chera KUAT! jangan sedih ye hati. hati, awak kena kuat, kuat dari biase. and otakk, now awak jangan fikir mcm budak 14 tahun kay? fikir mcm budak 18 tahun tahu, HAHA, okay :-* #kbaiLOVESPIDERMAN  T.T