this girl call SHAHIRAH


this idiot girl named SHAHIRAH BINTI HELLMY, shes belong to (no one), yess aku memang sederhana. aku bukan macam perempuan lain, aku bukan anak orang berada, aku insan biase yang perlu sedikit perhatian. sedikit je, ta lebih pun. jangan lah buat aku macam ta wujud. jangan lah buat aku macam sampah. jangan lah buat aku macam ta de perasaan. jangannn laaa. aku mohon rayu mu. okay family aku dah ke mana tah. sometime im really love them but sometime it became contra. life need support. hey kawan? aku perlu kan korang. bule tolong jadi tulang belakang aku tak? read this --> I LOVEEE MY FRIENNDD SOO MUCH ;)  and kau! kau yang memandang sinis di sini tuh. AKU BENCI KAU! YESS AKU BENCI KAU, tapi aku ta bole tipu diri aku T.T sampai bila aku na tipu diri aku? sampai bila? how long it can be? ohh yaa great. everyday semua orang tanya " chera sayang dia tak? ". soalan maut kan? mesti jawapan aku kat korang " ye kod / mcm dye sayang aku je / AKU tak SAYANG DIA " ehh jawapan sume tak tepat. malas na syok seneri. -.- okay beside dye nak kat ex dye balik kankan? so? aku bule go die. i mean da tibe masa nya cari kaum adam yang lain koddd. tuh pun kalau aku rajin.