Aku Si Bodoh Sepat


Aku ta tahu apa masalah aku ? :(
FUCKOFF lah syiall!
wehh aku menyampah bila nampak kau onl, aku terus OFF IM if aku nampak kau
but aku still stalk kau :(
aku ta berhenti tengok kau dari jauh :(
bila aku selisih dgn kau aku rasa menyampah GILA, but bila kau tak ada aku rasa sedih, rasa hati aku kena cucuk,
WHAT THE HELL IS HAPPEN TO ME?! :( apa maksud semua ni? btw lagi aku na jauh dari kau, lagi aku nampak kau, ta faham lah semua benda ni >.<
aku cakap aku benci kau kat semua orang, aku cakap aku dah tak ade hati dekat kau dekat semua orang, aku cakap aku ta de kaitan lagi dengan kau,
Asal aku rasa semua tuh mcm lakonan ?
actually aku sayang kau :( aku perlukan kau sepanjang masa :( aku  tak nak tengok kau dgn orang lain :( aku benci bila kau text membe aku :( aku anti bila orag sakitkan hati kau :( BUT NO ONE TAHU BENDA NI, even Tasha :-3 herrmm

SEBAB TUH LAH AKU NA PINDAH AKU NA BUANG KAU SEJAUH MUNGKIN
AKU TAK JUMPE OR TERSEREMPAK DENGAN KAU

but if aku ta tahan or miss kau SUMPAH aku lari ke sini , no one bole halang.
Argghh Chera kau gila --'