Aku ta tahu samada ada result aku ni betul ke tidak :-3

Aku terasa na menjelajah dunia ni, tapi aku takuttt :(

Aku na tinggalkan SEMESCO :-) dah ta de apelagi kat semesco :-) tahun ni je riwayat aku kat semesco *mcm da comfirm sangat je

okay perancangan aku mcm ni, pinda KL or Langat :-) kawan baru, ilmu baru yang penting BF baru :D thenthen, aku na jadi SHAHIRAH BINTI HELLMY YANG BARU. if aku duduk setempat je comfirm la kuno, nak nak lagi sini jauh dari KL. Aku na tambah pengalaman. okay bila aku ta tahan stay sana aku na pinda asrama ^^. wahhh jauh betull pejalanan aku ni :) okay ? rancangan yang terapi. :) yang pasti bila aku pindakan, no one bole halang aku dari HANG! BALIK LEWAT MALAM! LEPAKING! COUPLE! TEXT! okay? if korang halang dengan serta merta aku  lari sini balik. AKU PERLU KEBEBASAN YANG INFINITI! yang  bole halang aku dari semua benda tuh dua orang insan ni je --> HELLMY HAJI IDRIS & NORITA IBRAHIM shj!

and aku na belajar life yang sebenar. Yess tahun depan aku pinda sch InyaAllah but aku nervous :-/ Nervous sangat