chera back!

hello everybody!
im back ;)

HAHA XD as usuall im looking for _ _ _ 

okay okay cerite menarik. emmmm. haaa hari tuh kankan, kite date dgn Tasha, Tasha na meet her BF --' da~ mcm syial la BF dia. aishh kalau aku, dah lama polompang jantan tuh. tergoidik-goidik. Malulah konon nya. puih, puih, puih, Fuck laki pemalu. Bukan jantan namanya. Ye pun malu nya bertempatlahh aii, janganlah over sgt. Haaaa tuh la kau Tasha -.-t dapat jantan pemalu, cakap orang lagi, haaa ambik kau setepek! while waiting BF dia depan bowl. Budak tuh chinese look siket. SWEAR dohh. around form 4. HAHA XD ta tahan aku. comel comel ^^ . Memmbe dia mcm sial -.-t ambik kau, aku bagi fuck sikett. HAHA okay okay, aku gagal lagi untuk balik awal. Ingat na pecah record dunia balik sebelum magrib. hermm tegok-2 sampai azan isyak dilaungkan -.-. next week? atototoo, malas la na pergi Mid :-/ ateteteeeee baik aku kemas ruma lagi bagus. 

okay next topic?

alaaaaa ingat na pinda sch, but ta tahu jadi or tak. minta-2 jadi lah HIKHIKHIK 
goodbye SEMESCO :) enjoy your knowledge
wangsa maju? gombak setia? or abdul jalil? which one? ulat bulu panjat lidi sape dulu dia yang jadi? 
but takut menyesal pinda sch :( Chera, apa punca kau na pinda sch? sebab aku na start new life without family and boy. Jap yang boy tuh sape? aku rasa aku ta frust menonggeng pasal boy. errr Chera, sampai bila kau na tipu diri kau? Kau still sayang dia kankan? FUCK! aku ta suka dia. Bila terserempak rasa menyampah gilababi, and da ta de feel mcm dulu lagi. errr habes nape kau ada perasaaan jeleous bila dia dgn membe kau?  tuh laa aku pun muskelll :-3. okay Chera aku faham prob kau ni, the best way to solve this prob is , you should find someone that can be replace in your heart kay?  yeahhh -.- i knew that. but, all those boy not ma taste. okay okay MR X , i'll do the bestt :-*