HAPPY BIRTHDAY NORITA!

HAPPY BIRTHDAY MAK! *suare hati hati yang sayu

iloveyousomuch more than step mother.

NORITA IBRAHIM : this lady la yang warna and corak kan kain puith aku. dia bnyak gila bersabar dgn aku. dgn  perangai aku yang selalu kurang ajr, melengah, kaki shop, mcm-2 la perangai aku yg teruk. dye je yang bole tahan dgn perangai aku, dye sorang je bole terima aku, dye sorang je yang faham aku. ILY :-*
da dua tahun dye tinggal kan aku :'| lepas tuh tak datang-2 pulak tuh -..- tapi dia tggu aku kat sana. :') insyaAllah kak jadi budak baik mak. kak try belaja bersungguh-2 but bukan skrg -.- mak kak sekrang stay ruma ni balik :') sayang na tggl kan ruma ni. :-| okay don ever ask again kenape aku stay sini. IMISSYOUSOMUCH! okay bye, jage diri elok-2 mak eh? muah :-*