MENGALAH! BOOOO ! thumbdown

Aku da mengalah dah, aku memang ta bole lupa kau, :'| tapi kenapa? kenapa mesti kau? kehadiran kau dalam hidup, ubah kan the whole my life but, bila kau da pergi? the whole my life hancur kosong, seksa nya batin aku, :'( wow dulu kau tak hargai laki, sekrang laki da pergi baru kau menangis Chera, haaa dapat kau setepek (Y). jika masa boleh putar :-/ aku betul kan and tampalkan segala kesalahan aku. im Sorry ! weh Chera, dia da benci kau kan? jangan la dikejar, mcm Wanie cakap , kumbang bukan sekor :) ye laaaa tapi aku na kumbang mcm dia je :( . OKAY STOP rase na mati, byee