HAPPY BIRTH to my Hero yang ke-45. eh betul ke? i don think so :-3

* actually pic ni last year punya. 


23 10 1964 yeahh ! hari di mana ayah bau muka bumi ni :')
Yeah ILoveYou very much! Yeah suda besa ayah kite :-)
Thanks sudah bagi makan minum adik dari mak ada sampai sekarang :-D.
Okay  dia faham aku :-). Bila aku ada masalah  even aku yang salah dia try nasihat aku dengan baik, dia try pujuk aku and backu up aku. But bila dia dalam masalah, aku tambahkan stress dia. Aku tak sejukkan hati dia pun. Sorry not being good girl Dad. :-( Bila mak dah tak de dia sunyi sangat. But bila dia dah ada pengganti dia silap langkah :-/. Yeah manusia tak pernah jauh daripada kesilapan. Dia selalu ceriata masalah dia kat aku dari adik beradik lain. Adik beradik kekadang selalu salahkan ayah of lil mistake. Yeah aku mengaku dulu pun aku selalu salahkan dia. Dialah punca segalanya. But now aku da faham da. Come on la guys, korang semua pergi belaja aku menghadap hari hari lagi rasa tersempit. What ever he do, what matter happen,  he still your superduper Dad kay?  Ayah life must go on okay? Be patient dengan dugaan. Dia je satu-satu bapak aku. If dia pergi the world mean Nothing !