HAPPY BIRTHDAY TO ME ~

HAPPY BIRTHDAY TO SHAHIRAH HELLMY ! :O
sudah besa kan si gemuk ni? HAHA TY those who were wished me :) tingkayu kipada kamu simua :-* dengar cerita Dopi kena baling tepun HIHI :D sebaik aku tak datang, thanks sape suda layan kerenah aku otp HAHA best sgttt XD. terutama Tasha and Wana. Aku sayang korang sekatat mungkin :-* and TY sape yg suda nyanyi kat otp tadi, comell voice korang, haiyaaa gila dohh. tapi its like uncomplete without HIM.

Sofea and Fatihah korang tolong eh? HAHA funny aite when hear stupid joke? okay --' kelaka gila. Weh kelaka gila aku suka dia. HAHA he's the last. If dia tak de. Next year baru aku lookin for new. Aku da fedup da SEARCHING---- Okay HI to Capital A. Errr, mcm mane bole sangkut pun aku ta tahu. HAHA admire la sial t-.-t i don know how can i love you, sounds stupid aite? yeah kneww -.- Fuck laa, okay tengok dye smile pun bole buat aku mcm Aiskrim :) OHMG im melting, GOD! help me, waitt --' did he know me? i mean aku wujud ke dalam dunia dye? jumpe pun dalam bas itu pun 5 min only in a week. Bagus kankan? FUCK laaa, HAHA CHERA MANUSIA BODOH, okay ILOVEYOU,