Jyeahhh


Firstly, TY for Wana cause gave me inspire to write this blog muah :-*
HAHAR lately aku rapat dgn si Wana ni, okayy best la friend dgn dye, even when otp dye suke cakap lelaju mcm keretaapi kehilangan break nya, whoaaa 12 o'clock ni aku call dye HAHA na dgr suare keretapi dye HAHA, dye comel ni comel :D cunn gituu, HAHA cun dari aku, err--' setakat mane je cun aku nih?
Congratz Hafiz and Amanda, hopefully korang kekal, okay now, aku minat orang lain capital Z, aku ta tahu la dye still couple dgn F ke tak, hopefully tak, err Err aku minat dye sebab dye ta menggelabah mcm laki lain, dye relax je, :D aku suke dye bukan sebab dye putih kay?! --' HAHA even semua majoriti Ex, Scandle aku putih, tak bermakna taste aku putih je, hitam manis punn bolee, wahh ganteng gitu :-P beside dye atitude dye comel macm anak anjing piglet pun ada, betull ta tipu punye, HAHA ruma die dekat dgn rumah's Azwa, wahhh! peluang aku sedikit cerah doh! HIKHOK :) yang si Tasha pulak meminati abg Wawa, tekejut tak? haaa da agak da , mesti terkejut punye, aku melompat mcm kangaroo lepas bersalin bila dgr Tasha berkata begitu, dah laaa muke Tasha serius time tuh --' HAHA kelaka, weh! --' tadi aku terview Z punye profile, dye da reltionship --' okay aku da ta minat dye da, HAHA perasaan ni memg mcm Transformes adik aku, kejap jeee beralih., okay lagi bape jam BIRTHDAY AKU :') aku thu bapak aku mesti tak ingat HB aku, yeah nampak nya tahun ni Hb aku ta kan sambut :') yeah perit nya hidup ni, sunyi sangat, pedih bila aku rasa aku ta de family, true friend, and true love. Aku dah ta de sesape, sakit nyaaa. bila nanti aku buad kerja bodoh, jangan salah kan aku, jagan memekak eh? tggu mase je aku jadi Barai, Err aku tanak jadi budak tarik perhatian  aku tak nak orang fikir aku ni ta cukup kasih sayang walaupun memg aku ta cukup kasih sayang. tadi aku call Ayah , aku saje je suruh dye beli lauk and hanta kan kesini, aku bukan na makan pun, just na tengok muke dia untuk beberapa min, mungkin bila dye tgok muke aku dye ingat kodd HB aku, tapi aku ta rasa pun dye ingat HB aku. orang lain bila HB gembira, aku pulak menangis. :'| rasa na mati bye guys :(