Goodbye , couple of week left. Ohmaii

Goodbye Home
Goodbye Family
Goodbye Friends
Goodbye teachers
Goodbye Class
Goodbye Semesco

Im gonna miss  you all :') Love you all till TheEnd of world 
Yeah sampai tahun ni je kehidupan aku kat sini. Next year im at Hulu Langat. Yeah rumah nenek. Focus Pmr. Jangan lupa aku tahu tahu? Yeah -.- rasa berat pun ada sebab ayat ni asyik terpinga-pinga kat ingatan aku " orang macam mana kat sini? " HAHA sekarang ayat tuh just kenangan silam :') sebab kau dah ada pembahagia right? Pembahagia yang buat kau senyum. Dulu kau ta reti na senyum, now sejak Pembahagia kau datang everything're changed. Yeah ^^V big peace. Kau happy aku pun happy. Tasha :) yeah my friend, jaga diri elok-2,hope kau happy dgn Bf kau, pilih kawan yang bole  bawak kau belaja, jangan pilih spesis mcm aku okay? Yeah goodbye sahabat sandakan >.< imy si gila :-3 AmiraSyafiqa aku na jumpa kau :') rinduu, HAHA 

# Yeah situation harini :-), pergi sch pakai selipa, then Cikgu ada cakap sape pakai selipa kena balik ruma. HAHA cuak aku. Tapi aku buat tak tahu je, sebab aku tahu sch tuh bapak aku punya :-3 HAHA kasut aku basah sebab tuh bila berjalan berbunyi bunyi. Then tadi ada paper math 1 , KHB, PJK. Aku frust gila jawab paper 1.Masa ta enough. Serius nak nangis. Myb aku gagallah kod. But aku score paper 2. :( Tahun ni last aku main-2, tahun ni last buat kerja gila. Next year jadi Nerd ^^V. Okay then, budak-2 kata aku kononnya sombong. Ya ya ya, sorry sebab sombong. Entahlah dah tak happenning macam dulu dah aku sejak incident bodoh tuh berlaku :'(. Okay next week last korang bole tengok happy :') Aku sayang korang seketat mungkin.