Pagi Semua !

HAHA sekarang pukul bape? 11 am -.-
whoot!  tadi aku bangun pukul  9 lebih. Wahaaha. Kata na jogging konon. Haiyaaa. Bangun lambat :-( teruk lah. Dah la aku ta bole swim lagi -.-. Happy sekrang korang tengok aku macam ni? Jog tak dapat. Swim pun sama. Bila aku na pergi karok semua tak mandi. Duduk dalam rumah ni jadi terencat aku. Malam tadi punca bangun lambat. Potoshoot sana sini. HAHA na tengok? Okay nanti aku upload. HAHA ta sabar lerrrtew. Kan? Then tengok cerita apa tah kat TV 3 -.- bapak jijik cerita tuh. I mean muka watak utama tuh macam muka Ex aku. Sohaii. Geli doh. Tak geli ke tengok muka Ex seneri kat TV? Aku menyampah apalagi bla la dari depan TV. Okay aku tetebe rindu Rawang, Aku terasa nak lepak dengan budak-2. Eleh korang bukan ingat aku pun kan? Okay fine da lupa aku. BYE :-P Eh tahu tak tadi sarapan then aku ta minum air lagi. Nak tunggu makanan hadam gamak nya --'. YEAH! sekarang aku HAPPY sangat Single. :-) Serious weh. Bukan nak cakap apa la kan. Bukan sebab aku HAPPY sebab mulut orang or what. But sebab diri aku sendiri aku. Diri sendiri aku dah selesa. Yeah ^^ Okay aku da selesa SINGLE biarkan aku SINGLE untuk cuti sekolah ni. Macam mana dengan korang? Best jadi single? Mesti lah best, bebas kata kan. Okay la bye ta tahu na cakap apa  -.-