2012 is coming !

Assalamualaikum :)

Hey , dah bersedia next year? dah bersedia for Pmr? dah bersedia menerima realiti yang kita akan membesar? Okay aku try to accept perubahan hidup aku tahun depan. Semua akan perubah start A-Z. Pmr? Serius takut Pmr cause aku tak get ready langsung. Cousin aku semua dapat 7A. So aku pun kena dapat 8A. Aku harapan keluarga. Serious takut Pmr. Aku takut result aku tak dapat senyum kan ayah aku. Orang yang pertama yang akan tahu result aku adalah bapak aku. Yeah, sayang Ayah :) Korang sayang Ayah korang tak? Bettter sayang and hargai dia sekarang sebelum terlambat. Hormat dia, even dia buat salah seluas lautan pun. Sebusuk-busuk mana keluarga kita, dia tetap darah daging kita. NUR NADIA NATASHA weh rindu kau. Weh even aku banyak buat salah or sakitkan hati kau aku tetap sayang kau kawan. Serius rindu kau. Kau macam happy je aku tengok. Aku pun Happy jugak kat sini tapi tak sepenuhnya. Sometime aku tak bole control emosi aku. Tapi aku try sembunyi kan. Aku taknak orang tahu hati aku macam mana. Aku rindu nak gelak dengan. Biar aku ketawe buruk, sekurang-kurangnya aku boleh lepaskan perasaan aku :) And dah lama tak buat projek or record Video bodoh dengan kau. Haaaaa Comell :') Aku harap sangat kat sekolah baru aku boleh fokus and ada kawan macam kau. Yang penting aku nak kawan yang buat aku ketawa tanpa berhenti. Indah nya angan aku -.- HA HA HA. Eh korang dah beli alatan sekolah belum? Aku baju je dah beli. Serious baju aku besar dan membuatkan aku lebih gemuk. HAHAHA nak berubah kata kan, langkah pertama jangan pakai baju ketat. HAHA yeye je Chera. But I will change lah. Azam tahun depan adalah lebih baik daripada sebelumnya. Okay. bye. naik katil dan lelapkan mata sambil berdoa agar hari esok akan menjadi lebih baik.