Kawan Untuk Selamanya

Hey kawan tak perlu kodd na jadi orang lain. Yana :-) tahu tak hidup aku kuat macam ni semua inspirasi daripada kau ! kau boleh relax dengan beban kau why not aku. Sometime orang tanya asal tak sedih dengan situasi aku sekarang. then Aku jawab sebb kawan Aku lagi kuat daripada Aku . Kawan Aku tuh kau Yana ! Sape kata kau tak de life weh -.- every person ada life, ada history sendiri. Okay kita memang tak bole ubah sikap parent kita but kita bole bukak mata dorang sampai dorang beruba. Macam mana na bukak mata dorang? Okay kearah kemajuan la of course. Aku bukan cakap untuk kau je. Benda ni semua pun memotivasikan Aku. Okay , listen here Yana if kau susah or perlu kan pertolongan just minta je kat Aku. Aku dah anggap kau macam adik Aku. Okay duit, bantal, or pinggan Aku pun Aku tak kesa if kau nak pakai bulat bulat. Dosa ? Semua tuh lumrah hidup. Kau still ada peluang kearah kebaikan. Okay sorry if Aku ta dapat ke smk sg Choh. But Aku akan usaha untuk first day. Satu lagi jangan ikut emosi buat something Aku merayu. Aku tahu kau budak baik Yana. And and ,even kita still jauh okay every night kau bole call Aku samaada tanya kaba, luah something or minta tolong. Aku sentiasa free untuk kau kawan. Friend for forever. Ingat jangan pendam apa yang kau rasa. Cerita je kat Aku. Okay bye