18 February 2012

WHoot! kejap je dah bulan 2, lagi bape bulan lagi PMR pulak lagi bape tahun sambung belaja, and lagi satu dekad lebih dah boleee kawin. Okay Chera stop it ! -.- apa kau ngarut ni. Malam ni act ada candylight dinner, HAHA percaya ke? kay anda kena tipu -.- Malam ni ada makan amal tema pakai baju batik, but seriously baju batik aku tak de kat sini. Baju batik aku ada kat rumah lama. Nyet nyet monyet la. ;-/  lantak ahhh aku pakai baju pape janji aku dapat makan. NP Ombak Rindu :'/ bapak ahhh, sedih aku. Teringat zaman hitam putih dulu. :'( Cheraaa chill Chera, jangan tangkap leleh sangat Chera. Forget the past Chera. Semuanya dah noktah Chera. Haaa annoyingnya aku. We're done. Apalagi aku nak dari dia? *sigh* Sekolah baru kan ada weh? apa kau nak susah hati Chera? ARGHhhhh *louder and and more louder* 

Semalam kan kann nak tahu tak? tak nak? kay fine -_- but nak cerita jugak. Semalam aku sakit perut macam rahim nak terkoyak. Patut tak nak datang sch, but aku nak kuat kan diri jugak. So aku datang lah dengan muka yang ketat. Then datang sch terus bersiar siar dalam tandas. Bapak ahh memulas gila perut. Indahnya dunia bila dah lega :-3 HAHAH, tengok tengok bulan kemari, no wonder lahh perut aku rasa nak terkoyak. Then settlekan lah masalah tuh, dalam kelas punn segugut lagi, aku dah lemah gemalai gila. Lembik badan aku. Kat kelas dah macam " Ohhhh God I need water!!! "macam dah kat egypt dah. Then membe aku kemana tah kat sebelah, datang pulak membe lain teman kan aku. Okay Takecare sangat  lah korang ni. Im fine lahh. then bergosip kejap kat situ, then aku macam kejam siket dekat budak X ni. Woi tambi ammah, aku bukan balaci kau, dah 4 minggu aku jadi balaci sementara kau, aku cari peluang je nak repeat 2 kali ganda, semalam aku baru repeat 1/100, lagi 99 tunggu lahh nanti -.- aku tak sempat nak buat semalam dengan keadaan segugut aku tuh. Membe membe lain tersengih bila aku buat macam tuh kat kau, HAHA *gelak macam hulk* KBYEW salam sayang aku kat hulk :')