Assalamualaikum buat semua. Serius bahagia now :-) Tak sia-sia pindah sini. Okay semua budak sini baik. Hati aku tenang je. Hati aku tak kusut langsung. HAHA Rasa bersemangat je stay sini. Mybe tahun ni tahun bahagia aku. Hampir setiap hari aku ketawe, senyum. Semuanya sempurna. Aku ada nenek yang tersayang, aunty yang gila, and cousin yang sama gedik dengan aku. Mak! Chera dah happy, Chera dah tak menangis macam budak kecil lagi. Tak sabar nak tunggu untuk hari esok ! Setiap ujian Allah ada ganjarannya jika kita bersabar. Perkataan sabar haruslah tersemat di dada if korang dalam masalah. InsyaAllah semua akan okay.