Kenapa aku ponteng sekolah?

Assalamualaikum,

Kenapa aku tak sekolah kan? Okay sorry to Vanilla cause of aku tak datang, weh perempuan mana tak malu nak datang bibir tebal, dah lah membengkak. Sukahati kau lah nak marah or what i already said sorry. Aku tak tahu kenapa tetebe je, cause semalam aku tak makan seafood last aku makan cencaluk pun 3 hari lepas. Aku harap sangat benda ni tak berlaku lagi, seriously aku tak suka ponteng sekolah, aku tak suka tunda kerja. Kan tahun ni aku dah berjanji nak jadi pelajar cemerlang. AHAKss , Okay esok aku datang sekolah. BYE ngantuk