Korang baik sangatlah :') Thanks kawan

Assalamualaikum people :-)

Nur Syafiqa thanks about roti chicken floss and mineral water :') Okay tadi aku bawak RM2.50, duit tuh cukup-cukup untuk beli buku nota, act aku tak tahu harga buku tuh bape ingat RM1 kebawah. Hmm then tambang bas Vanilla belanja  then time rehat Eka suddenly bagi aku roti and air.


"Chera nah!"
"huh?" *dengan muka yang blur
"Nah roti and air kau :) "
"Eh I didn't oder anthing? :O"
"No. Saje nak bagi kau ni, buku dah beli ke?"
"Eikaaaaaaaa :') kenapa kau baik sangat?" *okay act memang baik pun
"Takpe aku ikhlas"
"Thanks" *dalam hati aku segan gilaaa doo, membe lain pandang je -.- but Eika really-
really nice weh.


Then dia blaaa macam tuh je, bila naik kelas aku cakap thanks lagi sekali. Sebab aku rasa tak puas hati. Tapi dia kata ikhlas. Haaaa :') baikbetul anak orang ni. Serius membe 3 Dedikasi gila support. Not only 3 Dedi, other class pun not bad. Then dorang tadi cakap pasal something, then dorang kata lepak laa dengan dorang next time lebih rapat. Aku terharu sebab dorang baik and understanding. Susah nak cari kawan macam ni bila jadi new student. If jadi new student cari yang macam ni ohh eh korang?