Aku Rindu blog aku ni :') dah lah bersepah macam tongkang pecah, Nak tahu cerita latest tak? Hidup aku sangat membosankan sekarang, rasa macam terikat sangat. Then result satare 1 ni hampehh gila. Math aku down habis. Menangis aku -.- Then kat sekolah aku tak banyak cakap just benda penting je aku keluarkan dari mulut aku. Yang banyak aku buat kat sch usyar orang je. Isnin ni ada lisan Bahasa Malaysia. Malas gila weh, aku dah start bosan present kat depan. Ahad ni ayah cakap ayah balik, err aku nak sangat tukar battery phone, rindu gila phone lama. Okay harini SuperWoman AKA Chera Hellmy *ahakss sangat bosan. Then aku terasa meluat akan something. Weh kawan, aku tahu kau lawa. Errr lawa ke? -.- But takyah nak rosak kan hati anak orang, sangat tak patut. Once kau buat macam tuh , 10 kali orang repeat benda yang sama. HAHA -.- tak guna aku tulis kat blog pasal kau, kau bukan baca pun.
        Lately aku try dekat kan diri dengan Allah. ;') rasa lega sikit. Ingatlah Tuhan 24hours. Ini bukan untuk korang je, ini untuk aku. Trylah solat penuh at least, terutama solat subuh and isyak.Solat subuh just dua rakaat je, Lepas mandi terus solat, tak susahkan? Then Isyak lepas azan terus solat. Kang kalau lambat-lambat kang ngantuk. Then bila free or sebelum tidur try ahh berzikir or selawat sekerap mungkin. Tak rugi pun. Dapat pahala bergunung-ganang lagi.HAHA first time aku ceramah dekat blog. Apasalah nya kan? daripada aku mengutuk orang tak tentu hala.
     
THE END