My way

Yesterday, my house got flooded. Thats was my first experience with banjir. Maklumlah rumah nenek tepi sungai. Then kelamkabut macam lipas angkat barang naik atas. Barang bukan cikai cikai, katil spring semua angkat memang sakit ah pinggangkan. Nenek aku cakap aku kemaruk dengan banjir because aku bergambar dengan banjir sambil senyum girang. Then nenek suruh buat cikodok. Lepas tuh makan Cikodok kat tangga, memang rasa macam berkelah tepi sungai ah. Then today I absent. Sch pun memang takde ada student. Then a week before, my lovely grandpa passed away. Okay, moment awkward nenek aku bila atok dah takde. Then kat sekolah nampak Mr Crush. then yesterday I told the whole bout Mr Crush that i know kat my nenek. Then nenek kata berkawan bole but jangan nak bercinta. Err, No Coment.

      Start monday till wednesday my sch had exam. Paper Math jawab separuh je because aku melanguk sana sini. orang lain dah jawab 3 muka surat, aku tak jawab langsung. Please give a big laugh at me --'. Then history paper almost semua aku hentam. HAHAHA XD. If my uncle ask about math paper. I'd strong reason. You wanna know? HAHA okay " masa tidak mencukupi " Then 9 days left for wish ... Okay enough I cant continue. Then next week we've shit holliday. I hate holiday. Then I dont know whether I have to back Rawang or not. Dont ever fikir aku lupa kawan lah. Aku tak pernah lupa monyet-monyet kesayangan aku kat sana. Just a lil bit errr busy. Herm tengok lah. Phone lama aku :'( sangat rinduu oh. Bernyawalah balik wahai telefon. Even that phone is not touch screen, qwerty button enough for me exspecially when text my crush, memang layan babe!

       Suddenly, aku sedih :'/  This is ain't good feeling, mom what can I do now? rasa susah hati sangat about this same thing. Malas nak cerita moment 2011 yang tak terubat. Cerita yang aku dah ludah berjuta-juta kali kat blog ni. God please help me :'( buntu laa. Okay 1 2 3 ... I cant remove You from my worst life bitch! Argh! Im gonna be hulk! Yuckss tak nak ahh hulk warna hijau -.- nanti macam toyol. Okay raksasa selain hulk la. I hope the next one will not make me like this. Infact, gonna change my life to a better way.