Assalamualaikum. Jawablahh. HAHA XD
Cuba teka, Cuba teka. Raya ni kita pakai baju  raya apa? Wooo woo kita pakai warrrrna... teetttt. Violet. Tahun ni tak raya pun tak apa. Sebab peperangan PMR semakin tiba, but akhir tahun memang shopping sakan makan lah. :-P  kay now errr nak cerita pasal crush...

Macam yang anda tahu now kita sudah pindah sch ohh, nak lupakan dia punya pasal aku minat semua orang randomly. But tak pernah lebih seminggu, Yaa seriously. Entah, takut sakit lagi. Then tak boleh balance kan emosi then akan menjejaskan PMR. Once Day, I dont why bila kita pandang dia, dia akan... akan... pendek cerita eye contact connecting. Yaa he is quite babyface. Then... kita pun TERsuka dia, TER eh. Bukan nak sengaja suka dia. Dia comel sangat, susah ah comel sangat -.- Kang orang kata high taste pulak lepastuh kena rampas or kena game.  Memang pedih ah. Then then kite dengar dia suka membe kita. Hati kite pun terpunah. Tuh ah cerita dia. :-(  sedih gila kentang

Yeah esok jumpa dia ^O^ lalala saya seronok , rasa nak lompat bintang ^.^